Bloggurat

mandag 28. februar 2011

Der er fremdrift at spore, selv om .................

Optimistisk dro hele family på hyttetur med vaskebøtte, shampo og håndkle i sekken, i trygg forvisning om at badet var klart til bruk og at hytta kunne få sin første smak av grønnsåpe. Desverre så badet mere ut som et verktøylager, enn et baderom, og vannet var fortsatt ikke kommet lengre enn til yttergangen.
Nuvel. Etter at den første skuffelsen hadde lagt seg var det bare å legge ny slagplan -  eller gulv som det heter..

Fredag ble stue/kjøkkengulv ryddet for rusk og rask, plast og platon rullet på, og Alloc click laminat, type amerikansk eik, tatt frem. Lørdag klikket det på stue/kjøkken og indre gang - ferdig-Søndag ble det listing og maling + 2 dører. Ett rom er nå fiks ferdig til bruk. Møbler neste (kjæm på torsdag...)


Et annet problem En annen utfordring, viste seg å være at kjøleskapet vi hadde kjøpt var 5 cm for høyt (+ 15 mm gulv) for å komme inn under toppskapet på kjøkkenet.. Her må det tenkes....
Ryktet om at septiktanken var bunnfrossen, var sterkt ovedrevet. For å holde tanken på plass under montering, ble den fyllt 3/4 full med vann. På toppen er det nå 3-4 cm is(noen har vært på isfiske å sjekket dybden). 
Tirsdag tømte rørlegger Nordeng tanken, og gjorde seg ferdig på hytta (?)
......................Planen om hyttetur til påsken, står fortsatt ved lag :-)   .............................

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar